News Flash:

Impacare neasteptata in showbiz. Jador s-a intors la fosta lui iubita. Cine i-a dat de gol pe cei doi?

5 August 2021
468 Vizualizari | 0 Comentarii
jador

Jador este unul dintre cele mai cunoscute persoanaje de la noi. Manelistul a reusit sa isi cucereasca fanii inca din primele aparitii la ”Puterea dragostei”, iar de atunci si pana acum, faima lui a inceput sa capete cote uimitoare.

Fara doar si poate, Jador este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi. Multe fete il asalteaza zilnic cu mesaj si propuneri, dar manelistul prefera sa nu dea curs niciunei astfel de situatii. Desi multi s-ar fi asteptat ca Jador sa aiba pretentii sau sa nu fie un baiat de casa, realitatea i-a surprins pe multi. Ionut Dumitrache, pe numele lui din buletin a ales sa stea singur pana acum pentru ca are sentimentele pentru o singura femeie.

Georgiana Elisei este cea care i-a furat inima manelistului si, chiar daca relatia lor a fost un fel de du-te, vino se pare ca sentimentele inca mai exista si sunt atat de puternice, incat i-a facut pe cei doi sa se impace. Cel care a dat totul din casa a fost chiar tatal lui Jador, care a declarat ca fiul lui si Georgiana sunt impreuna de cateva luni bune, probabil de cand artistul s-a intors din Republica Dominicana. Jador si Georgiana nu au declarat nimic si au dorit ca totul sa fie tinut secret pentru a vedea in ce directie evolueaza lucrurile.

“Eu stiu ca s-au impacat. De cateva luni bune, chiar. Dar vad ca nu doresc sa vorbeasca despre asta. Poate au decis sa schimbe putin strategia, sa vada cum merg lucrurile intre ei si in alt mod, nu stiu. Dar ceea ce stiu e ca m-am bucurat foarte tare, fiindca imi plac foarte mult cum se inteleg cand sunt impreuna. Am mai vorbit cu Jador la telefon si era si Georgiana in preajma, caci ii auzeam glasul. Sau numele ei aparea in diverse planuri de viata ale fiului meu.”, a declarat tatal lui Jador pentru Playtech.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004558 (s)