News Flash:

Nicole Cherry, deranjată din nou de subiectul legat de etnia ei. ”Devenis un pic obraznic... ”

6 August 2021
673 Vizualizari | 0 Comentarii
nicole cherry

Nicole Cherry traieste cea mai frumoasa etapa din viata ei. Cu fiecare zi care trece, artista este din ce in ce mai aproape de momentul in care isi va tine in brate fetita. Pana atunci, Ciresica nu vrea sa ia pauza de la activitatile ei, asa ca incearca sa bifeze cat mai multe proiecte.

Nicole Cherry a fost invitata lui Damian Draghici la podcastul pe care acesta il are pe Youtube. Artista s-a simtit in largul ei si a vorbit mai deschis ca niciodata despre subiectul legat de etnia ei si despre cum a resimtit ea fenomenul discriminarii la inceput de cariera.

”M-am simtit discriminata inainte ca oamenii sa stie ca sunt tiganca. In momentul in care am devenit cunoscuta, oamenii nu stiau ca eu sunt romanca si am avut parte de un val de comentarii extrem de frumoase, de cat de bine cant in engleza, ce bine suna accentul meu jamaican, reggae, ba ca sunt frantuzoica, ca ba sunt din Jamaica, ca sunt mulatra. In momentul in care au aflat ca sunt romanca, a inceput hate-ul. Ca nu mai am accentul potrivit, ca ma screm cand cant. Cred ca e o chestie specifica a romanilor. 

Cand au aflat ca sunt tiganca au fost asa, cativa rataciti pe care nici nu i-am bagat in seama. Cand s-a aflat ca sunt tiganca, deja nu mai era o simpla intrebare, devenise un pic obraznic subiectul. Tata a simtit acest lucru si a fost sunat de una dintre revistele de monden si intrebat ”Domnul Ghinea, fata dumneavoastra este tiganca?” La care tata a raspuns ”Doamna, daca spun ca e tiganca, ma supar eu, ca sunt roman. Daca spun ca e romanca, se supara ma-sa ca e tiganca” si i-a inchis.

Eu daca as renega vreodata ca sunt tiganca, e ca si cum mi-as renega propria mama de la care am invatat cel mai mult.” a spus Nicole.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006491 (s)