News Flash:

Selly a facut primii bani la 10 ani. Razvan Simion nu s-a abtinut si l-a criticat. ”E ilegal!”

1 Septembrie 2021
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly 1

Selly este unul dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, iar cele 3 milioane de abonati de pe Youtube sunt dovada clara ca prin munca si perseverenta poti obtine ceea ce iti doresti. Selly poate spune ca a avut spiritul afacerilor inca de mic si nu degeaba se implica acum in tot felul de proiecte si isi doreste sa fie incluse in programa scolara materii care sa puna accentul pe business si economie.

La varsta lui, Selly poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza. Tanara craiovean a pus bazele unei academii de vlogging, prima de la noi din tara, a avut propria emisiune in prime time si are si o formatie care a generat sute de mii de euro si milioane de vizualizari. Proaspat intors din vacanta, Selly a inceput sa apara din nou la emisiuni, acolo unde abordeaza mereu subiecte legate de importanta financiara si ii indeamna pe tineri sa nu fie superficiali atunci cand vine vorba de gestionarea unui buget.

Invitat in emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, Selly a acceptat provocarea de a raspunde cat mai sincer intrebarilor cu am/n-am. Selly nu s-a ferit sa dea multe detalii din casa, dar, de departe, intrebarea care a atras cel mai mult atentia a fost cea legata de modalitatea de a face primii bani la o varsta destul de frageda. Selly a recunoscut ca primii bani au fost facuti la varsta de 10 ani si ca nu a folosit intocmai cele mai legale metode.

La intrebarea ”Am/N-am spart vreodata parola de la mail sau Facebook a cuiva?”, vloggerul a raspuns ”Oooo! Bro, cand eram mic am facut o mica afacere, in scoala generala, din hackuirea conturilor de Facebook. Faceam pagini false care semanau cu cele reale!”. Reactia lui Razvan Simion nu a incetat sa apara si a vrut sa il traga pe Selly de maneca, spunandu-i ca asa ceva este ilegal. ”Sa nu mai faci asta, ca e ilegal.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005946 (s)