News Flash:

Gabriela Prisacariu, sotia lui Dani Otil, scoasa din minti de mamicile din online. ”Dar ce, v-am spus eu cum sa va cresteti copilul?”

1 Septembrie 2021
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu este pe ultima suta de metri cu sarcina si mai are putin pana ca isi va intalni baietelul. Sotia lui Dani Otil este pregatita in orice moment sa nasca, asa ca profita de timpul pe care il mai are acum si vorbeste cu urmaritorii ei despre diferite probleme legate de cresterea copilului. Printre sutele de mii de oameni care o urmaresc pe Gabriela se afla si mamici care se cred experte in parinteala, doar ca sotia lui Dani nu accepta orice remarca si nu sta prea mult pe ganduri atunci cand vine vorba de pus carcotasii la punct.

Gabriela Prisacariu este in luna a noua de sarcina, iar emotiile sunt din ce in ce mai mari, mai ales ca marele moment se apropie cu pasi repezi. Pe toata perioada sarcinii, Gabriela a pastrat legatura cu fanii ei, dar nu i-a sufocat nici cu poze si nici nu informatii, dar asta nu inseamna ca din cand in cand nu a mai cerut parerea altor mamici sau nu a abordat subiecte care au dat nastere unor dezbateri aprinse. Asta s-a intampla si acum, cand sotia lui Dani a spus pe Instagram ca prefera sa isi tina copilul infasat, iar mamicile din online au sarit imediat sa o critice. Gabriela a precizat ca totul a fost spus mai mult in gluma si nu i-a luat prea mult timp pana sa le dea replici rautaciosilor.

”Aoleu, fiecare isi creste copilul asa cum vrea, infasat, neinfasat, fiecare face cum simte. Plus ca exista, nu stiu daca stiati... copiii se sperie de manutele lor in somn pentru ca ei in burtica stau stransi, stransi. Acum nu ca eu m-as pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce v-am zis eu cum sa va cresteti copilul? Era doar o discutie amuzanta. Nu mai aveti simtul umorului”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)