News Flash:

Gata cu suspansul! El este iubitul Lidiei Buble! Cubanezul ii face toate poftele si o rasfata peste masura pe artista

1 Septembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Dupa experienta unei relatii traite mai mult in lumina reflectoarelor, Lidia Buble si-a invatat lectia si a decis ca urmatoarea relatie sa fie una ferita de ochii curiosilor. Zis si facut, doar ca Lidiei nu prea i-a iesit planul. Chiar daca a incercat sa pastreze secretul pe toata durata vacantei, fanii au pus cap la cap toate imaginile pe care aceasta le-a postat pe Instagram si asa au aflat cu cine se iubeste acum fosta partenera a lui Razvan Simion.

Lidia si Razvan si-a spus adio acum mai bine de un an si au mers pe drumuri separate, fara resentimente. Cei doi au ramas in relatii bune, mai ales ca Razvan este in continuare managerul ei. In timp ce Razvan si-a gasit sufletul pereche tot la noi in tara, pe frumoasa arhitecta Daliana Raducanu, Lidia Buble a decis sa schimbe putin registrul, iar noua ei cucerire le va face geloase pe multe dintre fanele ei.

Lidia a plecat in vacanta acum cateva saptamani si, chiar daca nu a spus cu subiect si predicat ca nu este singura, postarile ei au vorbit de la sine. Artista a incercat sa isi tina relatia ascunsa de ochii tuturor, doar ca fanii au aflat deja cine este noul iubit. Este vorba despre Harlys Bercerra, un celebru actor cubanez, cunoscut din aparitiile in productiile Netflix. Relatia celor doi au fost data de gol chiar de Harlys, care s-a pozat de stories folosind o piesa de-ale Lidiei, iar dupa s-au fotografiat amandoi in acelasi loc, dar separat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)