News Flash:

Jador a dat cartile pe fata si a recunoscut ca are o noua iubita. ”Oricum stie toata lumea”

1 Septembrie 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador este unul dintre cele mai cunoscute persoanaje de la noi. Manelistul a reusit sa isi cucereasca fanii inca din primele aparitii la ”Puterea dragostei”, iar de atunci si pana acum, faima lui a inceput sa capete cote uimitoare.

Fara doar si poate, Jador este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi. Multe fete il asalteaza zilnic cu mesaj si propuneri, dar manelistul prefera sa nu dea curs niciunei astfel de situatii. Desi multi s-ar fi asteptat ca Jador sa aiba pretentii sau sa nu fie un baiat de casa, realitatea i-a surprins pe multi. Ionut Dumitrache, pe numele lui din buletin a ales sa stea singur pana acum pentru ca are sentimentele pentru o singura femeie.

Fanii lui Jador se asteptau ca aceasta sa se fi intors la fosta lui iubita, Georgiana, mai ales dupa ce tatal manelistului l-a dat de gol si a spus ca stie sigur ca cei doi s-au impacat, doar ca de data asta tin totul secret pentru a vedea cum evolueaza lucrurile intre ei. Acum, Jador a spulberat orice zvon legat de impacarea cu Georgiana, dar nu si pe cele legate de o noua relatie. Jador se pare ca este mai dispus ca niciodata sa scape de burlacie, mai ales ca sigur nu duce lipsa de pretendente. Invitat recent in cadrul unei emisiuni, Jador a vorbit despre accidentul pe care l-a avut la mare, atunci cand i-a fost sparta masina, dar si despre subiecte mai vesele, precum o noua relatie. Manelistul a recunoscut ca nu exclude posibilitatea unei relatii, mai ales ca deja a si facut primul pas in directia asta.

”Eu vorbesc cu o fata, nu pot sa ma bag asa in seama cu fetele. Nu e iubita mea, doar vorbim. N-are rost sa spunem, stie toata lumea”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)