News Flash:

Catalin Botezatu il face praf pe Maruta dupa ce a fost la el la podcast. ”Daca se inteapa cineva cu mine gresit, e grav!”

31 August 2021
902 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu Maruta

Cu sau fara voia lui, Catalin Maruta a reusit sa isi puna in cap majoritatea numelor importante de la noi din showbiz. Sunt foarte bine cunoscute episoadele in care Velea a declarat ca nu mai vrea sa auda niciodata de el sau momentele in care Alexandra Stan a plans din cauza ca Maruta nu i-a respectat una dintre cele mai importante decizii. Acum, a venit randul lui Catalin Botezatu sa puna punctul pe ”i” si sa spuna ce l-a deranjat la comportamentul lui Maruta.

Catalin Maruta este unul dintre prezentatorii cu state vechi in televiziunea de la noi. Emisiunea lui a rezistat ani la rand pe tv si, chiar daca a avut diferite formate, toate au generat cifre mari de audienta. Asta l-a facut pe Catalin sa isi piarda controlul de multe ori si, manat de dorinta de a avea cifre uriase, sa uite de latura umana. Multi dintre invitatii care i-au calcat pragul au spus ca s-au simtit incomod la el in emisiune si ca au avut impresia ca Maruta a desprins totul din context sau ca a cautat scandal doar de dragul audientei.

De cateva luni, Maruta si-a facut si un podcast, acolo unde a avut invitati de renume, printre care si Catalin Botezatu. Diplomat din fire, designerul a dat impresia ca s-a simtit minunat alaturi de sotul Andrei, dar adevarul este cu totul si cu totul altul. Catalin a fost foarte deschis in timpul podcastului de acum cateva luni si a raspuns la toate intrebarile pe care le-a primit din partea lui Catalin numai ca, asa cum ii este firea, Maruta a desprins anumite informatii din context, ceea ce a dus la o perceptie gresita despre orientarea sexuala a lui Botezatu.

”Am spus tot timpul si o spun. O anumita persoana, tot la un anumit podcast, a incercat sa ma intepe si m-a intepat gresit. Pentru ca daca se inteapa cineva cu mine gresit, e grav. Si a interpretat cand am spus asa: Sunt onorat sa fiu iubit si adorat in egala masura de femei si barbati. Asta nu inseamna ca am spus ca am facut nu stiu ce lucruri si cu femei, si cu barbati”, a spus Catalin Botezatu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006942 (s)