News Flash:

Cristina Ich, decizie radicala pe Instagram. Ce nu va mai face satena de acum incolo? ”Am ajuns din cauza unor frustrate...”

1 Septembrie 2021
542 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich

Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi, iar asta se datoreaza frumusetii, dar si stilului relaxat cu care aceasta abordeaza orice subiect de discutie. Ich este foarte asumata atunci cand vine vorba de contentul pe care il realizeaza, iar cand simte ca ceva nu este la locul lui, nu se fereste sa le atraga atentia celor care o supara.

Cristina Ich nu are nevoie de prea multe motive atunci cand ia foc in online. Satena este recunoscuta pentru momentele in care se aprinde si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, ori de cate ori simte ca cineva intrece limita si o deranjeaza. Recent, Ich a decis sa renunte la filtrele de pe Instagram si sa se pozeze asa cum este, naturala, mai ales ca arata foarte bine. Decizia nu a venti asa, dintr-o data, ci la insistentele fanilor care i-au transmis de multe ori ca nemachiata sau fara filtre arata de mii de ori mai bine. Ich si-a asumat faptul ca de acum incolo toate postarile ei vor fi naturale, dar ca nu le va judeca pe cele care apeleaza la filtre si ca nici nu ii va indemna pe toti sa faca acelasi lucru ca si ea.

”O fac pentru mine si nu pentru a demonstra ceva. Imi este frica sa nu-mi scada stima de sine. Asta-i motivul, dar n-o sa incep sa judec fetele care folosesc. Sunteti contra operatiilor estetice, dar nu este ok sa ai un nas borcanat, o buze subtire un bust mic. Cine naiba intelege cum este bine sa fii. Am ajuns din cauza unor frustrate sa ne ascundem in spatele unor filtre de frica sa nu fim criticate”, a spus Ich pe Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006130 (s)