News Flash:

Ramona Olaru a vorbit pentru prima data despre vizitele pe care le face la psiholog. ”Merg de mai bine de un an”

1 Septembrie 2021
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru este plina mereu de energie buna si emana un vibe pozitiv, dar asta nu inseamna ca are parte numai de momente roz in viata ei. Asistenta de la Neatza a povestit de multe ori pe Instagram ca incearca mereu sa puna un zambet pe fata celor care o urmaresc zi de zi si ca, de cele mai multe ori, se incarca cu mesajele de admiratie pe care le primeste de la fani.

Ramona a avut o vara plina si, chiar daca proiectul Neatza a avut parte de aproximativ o luna de vacanta, Ramona nu s-a putut relaxa la fel de mult ca si colegii ei. Asistenta de la Neatza a pus mana si pe proiectul Splash! Vedete la apa, acolo unde ipostaza de prezentatoare a facut-o sa faca saptamanal naveta Bucuresti-Bacau pentru a filma. Acum ca s-au mai linistit apele si ca a reinceput Neatza, Ramona are mai mult timp liber, dar asta nu inseamna doar relaxare. Frumoasa blondina are campanii peste campanii si aproape ca nu trece nicio zi fara ca aceasta sa nu mearga la shooting-uri pentru promovarea diverselor branduri.

Inceputul de toamna a prins-o pe Ramona mai sincera ca niciodata. Dupa ce si-a asumat public despartirea de Cuza si noua relatie, Ramona a vorbit cu urmaritorii ei de pe Instagram despre un subiect pe care multi inca il considera sensibil si anume mersul la psiholog. ”Eu merg la psiholog de un an, un an si ceva, este foarte bine si cine isi doreste sa faca lucrul asta, este foarte ok. In ultima luna am lipsit pentru ca am fost cu filmarile, am fost plecata din Bucuresti, deci nu m-am incadrat deloc sa ma duc si acum am zis sa reincep sa ma reprogramez in ziua in care eu mergeam de fiecare data, dar am observat in discutia pe WhatsApp ca psiholoaga mea nu are notificarile activitate... ” a spus Ramona pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)