News Flash:

Alexia Eram si Mario Fresh s-au impacat. Dovada a fost surprinsa de un invitat de la ziua Alexiei

1 Septembrie 2021
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia si Mario

Alexia Eram si Mario Fresh si-au tinut fanii pe jar in ultima perioada. Cei doi nu au dat semne ca ar mai forma un cuplu, nu s-au mai afisat impreuna, au renuntat la declaratiile siropoase, dar nici nu au iesit sa confirme sau sa infirme situatia dintre ei. Cu tot misterul lasat sa pluteasca in aer, fanii celor doi nu mai stiau ce sa creada si, asa cum multi se asteptau, raspunsul concret a venit chiar de ziua Alexiei. 

Alexia Eram a implinit 21 de ani si, asa cum sunt cei din anturajul ei obisnuiti deja, fiica Andreei Esca a dat o petrecere de zile mari. Alexia are in fiecare an cate o tematica a petrecerii, iar anul acesta a ales Las Vegas pentru ca implinit 21 de ani si este varsta legala in toate statele. De la petrecere nu au lipsit bunele ei prietene Laura Giurcanu si Sanziana Negru, dar si multi ani prieteni. Invitatul special a fost Grasu XXL care a cantat special pentru sarbatorita. Avand in vedere ca peste cateva zile apare sezonul nou din La casa de Papel, de la petrecerea Alexiei nu au lipsit nici cateva persoane costumate ca celebrele personaje din serialul de pe Netflix.

Asteptarile multora s-au adeverit si Mario Fresh a fost unul dintre invitatii Alexiei. Daca la inceput cei doi s-au comportat ca niste simpli amici, pe parcursul petrecerii, cei doi au intrecut cu mult limita prieteniei si de vina sigur nu a fost tematica cu multe shoturi. Andra Ghinea, fosta iubita a lui Lino Golden a fost pe faza si a surprins fix momentul in care cei doi se saruta, semn ca impacarea a venit la timp si, probabil, este cel mai frumos cadou pe care il putea primi Alexia.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006223 (s)