News Flash:

Theo Rose, cadou inedit din partea lui Bogdan de la Ploiesti. Ce a primit artista chiar in vazul iubitul ei?

1 Septembrie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai bune si apreciate voci de la noi, iar artistii se bat pentru colaborari cu ea. Artista este ca un magnet pentru vizualizari si, indiferent de stilul muzical pe care l-ar aborda, piesele ei fac milioane de vizualizari in timp record si ocupa cele mai bune pozitii in trendingul romanesc. Unul dintre artistii care au luat avant datorita lui Theo Rose este Bogdan de la Ploiesti. Manelistul nu a uitat niciodata cat de mult a insemnat Theo in cariera lui, asa ca profita de fiecare ocazie pentru a-i reaminti artistei acest lucru.

Bogdan de la Ploiesti este un adevarat cavaler si chiar daca nu trebuie sa ai un motiv anume pentru a oferi flori unei fete, Bogdan a gasit motivul perfect si a mers acasa la Theo pentru a-i oferi fix 365 de trandafiri. Manelistul a vrut sa sarbatoreasca un an de la lansarea primei sale piese in colaborare cu Theo Rose, piesa care a fost hit si care a stat zile bune pe primul loc in trendingul de pe Youtube. Theo a fost uimita de gestul manelistului si deja se asteapta ca fanii sa interpreteze totul gresit, mai ales ca au mai existat astfel de momente si in trecut.

Despre Theo si Bogdan s-a scris de multe ori ca formeaza un cuplu, mai ales dupa controversatul videoclip in care Theo a aparut la altar in rochie de mireasa. Theo a recunoscut ca nu a scapat nici de gelozia iubitului ei, Alex, nepotul lui Nea Marin, dar ca incet-incet a incercat sa ii explice fiecare situatie si ca asta face parte din meseria ei.

”Am facut 365 de zile de la lansarea piesei - Nu pot fara tine - cu tine, Theo, asa ca nu puteam sa o las asa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpa fata. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006579 (s)