News Flash:

Schimbari la Serviciul de Permise de Conducere si Inmatriculari Auto

1 Martie 2022
605 Vizualizari | 0 Comentarii
permis

Mihai Ritivoiu, prefectul judetului Timis, spune ca dupa ce a analizat activitatea institutiei a identificat o serie de disfunctionalitati. Pentru unele probleme, prefectul spune ca sunt si solutii. Ce schimbari au fost implementate de-a lungul ultimei saptamani.
 
 
„In fiecare zi de luni analizez activitatea Serviciului de Permise si Inmatriculari impreuna cu comisarul sef Ovidiu Mihoc”, transmite prefectul judetului Timis, Mihai Ritivoiu.

Acesta explica saptamana trecuta ca la Serviciul de Permise de Conducere si Inmatriculari Auto a identificat mai multe probleme pentru care este nevoie de rezolvari cat mai rapide. Spunea atunci ca este absurd ca durata necesara pentru inmatricularea unei masini sa fie in Timis de trei luni, in conditiile in care, conform legii, la 90 de zile se primeste amenda pentru neinmatricularea autovehiculului. O a doua problema identificata a fost termenul pentru programarea examinarii la proba de oras in vederea obtinerii permisului de conducere.

Inca de atunci au fost luate masuri. Din 22 februarie s-au deschis doua ghisee suplimentare, fara programare online, unul pentru persoane fizice si unul pentru persoane juridice. In plus, au fost angajate cinci cadre pentru acest serviciu.

Astazi, 28 februarie, Ritivoiu a facut un inventar al schimbarilor facut in ultimele zile la Serviciul de Permise si Inmatriculari. Programarile nu vor mai putea fi modificate, iar miercurea programul pentru ridicarea actelor se prelungeste pana la ora 19.

„Am luat decizia ca sambata, 5 martie, sa se lucreze. Nu mai permitem modificarea programarilor. In buna traditie, firmele de intermedieri faceau rezervari online preventiv, apoi se prezentau la ghiseu cu alte masini. S-a terminat! Extindem programul de miercuri pana la 19:00 pentru ridicarea actelor. Detasam la Inmatriculari studentii aflati in practica la prefectura”, a anuntat Mihai Ritivoiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004413 (s)