News Flash:

Aeroportul International Timisoara reia opt rute sistate in pandemie. Creste si numarul de curse

28 Februarie 2022
326 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

Aeroportul International Timisoara se pregateste sa revina la normalitate si anunta reluarea mai multor curse suspendate pe perioada pandemiei. De asemenea, creste si numarul curselor saptamanale.
 
 
Din luna martie, reprezentantii aeroportului anunta reluarea a opt rute externe care au fost sistate in perioada pandemiei, catre: Barcelona, Valencia, Bologna, Venetia-Treviso, Frankfurt Hahn, Karlsruhe/Baden-Baden, Bari, Stuttgart.

Tot in martie, pentru alte zece destinatii externe va creste numarul de curse saptamanale, spre: Munchen, Frankfurt a Main, Milano-Bergamo, Londra-Luton, Memmingen, Paris, Roma, Dortmund, Bruxelles si Madrid.

Pe rutele interne, din 27 martie, compania Ryanair va opera zilnic ruta Timisoara – Bucuresti in timp ce compania Tarom va adauga cateva zboruri suplimentare fata de cele operate in prezent.

Astfel, destinatia Munchen va avea o crestere de la 8 curse la 14 pe saptamana, Londra de la 4 la 7 si Milano-Bergamo de la 6 la 11 curse pe saptamana. Reprezentantii aeroportului se asteapta ca ridicarea restrictiilor din tarile europene sa creasca cererea de zboruri, nu doar spre Germania, Anglia sau Italia, ci si spre Spania, Franta sau Belgia. Totodata, acestia spun ca a fost dificil ca operatorii aerieni sa accepte sa creasca numarul de curse si frecventa lor.

„Astazi le aducem mai multe vesti bune celor care prefera sa calatoreasca pe calea aerului. Este o revenire de forta pentru Aeroportul Timisoara, dupa perioada complicata de pandemie. Suntem foarte optimisti si credem ca in scurt timp vom reveni la normalitate si ne vom apropia de traficul pe care l-am inregistrat inainte de pandemie. Am reusit reluarea rutelor suspendate, cresterea frecventele de zbor si prezentarea unor rute noi ce vor fi anuntate in scurt timp. Am reusit sa facem acest lucru si credem ca este doar inceputul”, a declarat Daniel Stamatovici, director general al Aeroportul International Timisoara „Traian Vuia”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)