News Flash:

Se inchid trei centre de vaccinare din Timis, printre care si Incuboxx din Timisoara

24 Februarie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare

Prefectura Timis anunta inchiderea a inca trei centre de vaccinare din Timis in urma scaderii interesului vizavi de vaccinare. Printre acestea se numara si centrul Incuboxx, unde recent prefectul judetului a cerut un raport privind anumite derapaje ale medicilor care au activat aici.
 
 
Conform Prefecturii Timis, pe langa cele sapte centre care urmeaza sa se inchida din 1 martie, s-a luat decizia ca si la urmatoarele sa se inceteze activitatea de vaccinare:

Centrul Incuboxx Timisoara
Centrul de la Spitalul CFR Timisoara
Spitalul Jimbolia
In ceea ce priveste centrul Incuboxx, dupa raportul cerut de prefectul judetului Timis Mihai Ritivoiu in urma unei sesizari transmise catre DSP Timis, Prefectura si Primaria Timisoara de un fost angajat, in care se reclama ca personalul nu are un comportament adecvat, s-au tras si concluziile. Conform prefectului, cum la centru nu prea s-au inghesuit oameni dornici sa se vaccineze, angajatii au avut mai mult timp la dispozitie, ceea ce le-a permis sa aiba „un comportament inadecvat”.

„S-a decis ca acest centru sa fie inchis de la 1 martie din cauza numarului redus de persoane care se vaccineaza anti-Covid si prin faptul ca nu se justifica programul si orele de munca pentru plata din banii publici. Faptul ca a existat aceasta relaxare a programului a dus si la un comportament inadecvat al unor angajai, care nu vor mai activa in acest domeniu”, a precizat Mihai Ritivoiu, prefectul judetului Timis.

171 de centre de imunizare anti-Covid din tara urmeaza sa fie inchise dupa anuntul coordonatorului campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita. In Timis, pe langa cele trei anuntate de Prefectura Timis in cursul zilei de miercuri, mai urmeaza sa se inchida urmatoarele:

Centrul Vox Park
Centrul de vaccinare din Sag
Centrul de la Muzeul de Transport
Centrul de vaccinare Mosnita Noua
Cardinal One Ciacova
Centrul de vaccinare Recas
Centrul FITT
Toate aceste centre vor primi toti pacientii care si-au facut programari pana la data inchiderii lor.

Unele centre de vaccinare inchise se vor transforma, conform medicului Gheorghita, in centre de evaluare si chiar in centre hibrid, unde oamenii se vor putea si vaccina. Nu exista inca un plan exact comunicat de autoritati.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)