News Flash:

Scandalul este departe de a se incheia. Ce vorbe dure si-au spus Andreea Balan si George Burcea in plin proces de divort

5 Ianuarie 2022
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si George

Cu mai bine de un an in urma, Andreea Balan recunostea ca va divorta de sotul ei, George Burcea dupa doar cateva luni de la casatorie. Divortul dintre cei doi nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna.

La un moment dat, in instanta a fost chemata si Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Voluntari. Functionarii acestei institutii sunt cei care au obligatia de a face o ancheta sociala la domiciliul lui George Burcea, pentru a vedea conditiile de care dispune.Totul a inceput din momentul in care sotul sau, George Burcea, a fost prins drogat la volanul masinii sale. Imediat au aparut si zvonurile despre problemele din casnicia celor doi si despre un posibil divort, dar nimic nu a fost confirmat oficial de niciunul. Zilele trecute, Andreea Balan a recunoscut ca, dupa doar 5 luni, casnicia ei s-a terminat. 

Acum, totul se complica, iar la mijloc au intervenit alte detalii care schimba datele problemei. Cei doi fosti soti au inceput sa isi arunce vorbe dure si, desi au doua fetite, nu s-a menajat deloc in replici dure.

„Le iau doar atunci cand mi se permite (n.r. pe cele doua fiice, Ella si Clara). Si atunci doar pe timp de zi cateva ore, caci asa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Balan). Sunt momente in care sun 3-4 zile la rand pe numarul bunicii si mamei copiilor mei, dar nu mi se raspunde. Am fost la poarta, am sunat, am sunat pe telefon si tot nu mi s-a raspuns. Ce vreti sa fac? Am stat acasa la ea, asa cum mi s-a cerut, le-am luat doar cateva ore acasa la mine, asa cum mi s-a cerut.

Ce vina am eu ca Viviana se joaca cu ele, iar ele o indragesc si de multe ori cand eu vorbesc cu fetele, acestea imi cer sa le-o dau pe Viviana sa o salute si sa o pupe? Da, este adevarat ca de fata cu copiii, Andreea a injurat si a spus cuvinte foarte urate atat la adresa mea, cat si la adresa Vivianei, dar ce pot sa fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar altii invata sa iubeasca, iubind oamenii. Unde-i vina? Ca publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totusi… cel mai important lucru ramane familia, iar in cazul meu cei doi copii si Viviana.

Voi lupta pentru ei atata cat imi va permite puterea psihica, caci intr-o tara plina de atotstiutori, uneori imi place sa cred ca sunt cel mai dobitoc. Si asta doar ca sa-mi revin psihic si sa-mi vad de treaba”, a sustinut George Burcea, in exclusivitate, pentru Impact.

Andreea Balan a reactionat si este destul de repede si de acid.

„1. De fiecare data cand cere sa vorbeasca cu fetele (odata la 4 zile) o da la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) si e firesc ca eu sa nu accept asta si sa inchid. Ceea ce am facut si de data asta. El trebuie sa vorbeasca doar el cu fetele, nu sa introduca terti in conversatie.

2. Daca tot da declaratii, pai sa spuna ca nu a platit niciodata in 2 ani pensia alimentara.

3. De Craciun nu le-a cumparat absolut nimic fetelor nici anul asta, nici anul trecut.

4. Cand le ia pe fete le duce acasa la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protectia Copilului nu a fost acolo si judecatorul nu a dat sentinta inca. Daca le-a luat la el, a fost doar din bunavointa mea, dar sub nicio forma nu am fost de acord sa le duca in alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, si cu fetele vorbeste doar de pe telefonul mamei, unde a inceput si acolo sa trimita sute de mesaje foarte urate la adresa mea. Deci din momentul in care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele sa doarma peste noapte, deoarece este instabil (asa cum a vazut toata lumea) si nu a respectat sa doarma acasa la el ci le-a dus la ea si au dormit 4 in pat (ceea ce este inadmisibil).

I-am permis sa le ia doar ziua si sa le aduca seara, si a facut asta de cateva ori, urmand sa le ia la el doua weekenduri pe luna, dupa ce se termina procesul (n.r. procesul de divort). Omul minte cu tot cu nerusinare, bea incontinuu si sigur se mai drogheaza, ca altfel nu avea acea iesire de violenta pe Instagram. El nu respecta relationarea cu copiii si implicit pe mine si ceea ce a facut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tacut.

Da, punctul meu de vedere este de mama care isi protejeaza copiii de un om instabil care consuma ce consuma si care foloseste copiii doar a arata lumii ca este tata, cand de fapt nu se ocupa deloc, nu plateste nimic, ii vede foarte rar si isi baga iubita in vizitele, telefoanele cu fetele. Asa ceva nu este firesc. El trebuie sa relationeze doar el cu ele, mai ales ca o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog sa o ceri ca sa vezi daca am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum ca se face proces.', asta i-ar fi spus Andreea Balan bunei sale prietene despre scandal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)