News Flash:

Nadia Comaneci, prezenta la petrecerea de Revelion organizata de Bruno Mars. „Am dansat pana la 3 dimineata”

4 Ianuarie 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Nadia si Bruno

Nadia Comaneci a inceput anul nou cu dreptul. Celebra gimnasta a mers la una dintre cele mai importante petreceri de peste Ocean, acolo unde a facut senzatie cu tinuta ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Nadia se invarte in cele mai exclusiviste cercuri de vedete, iar cu ocazia Anului Nou a demonstrat-o, din nou.

Nadia Comaneci a fost o reala aparitie de Revelion. Vedeta a imbracat o tinuta impecabila, compusa in mare parte din piese albe. A purtat o bluza alba si pantaloni in aceeasi nuanta, dar si un sacou negru pe care l-a asortat perfect cu palaria de pe cap. In picioare, campioana a optat pentru o pereche de sandale inalte, cu toc, aurii. Nadia Comaneci a avut o aparitie spectaculoasa in ultima zi din 2021, de Revelion, la petrecerea data de Bruno Mars. Celebra gimnasta a petrecut pana in zori alaturi de persoane dragi, tocmai in luxosul Las Vegas. Aceasta a fost invitata la un party de neuitat, organizat de celebrul cantaret de peste Ocean. 

„Zeita' de la Montreal a povestit ca mai intai a fost la concertul lui Bruno Mars, iar mai apoi la petrecere. Distractia a tinut pana in zori, pana la 03:00 dimineata, iar Nadia Comaneci a facut senzatie pe ringul de dans.

„A fost un Revelion fantastic. Am dansat pana la 3 dimineata. Despre gazda pot sa va spun ca este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului. Nu am permisiunea sa-I divulg numele. Intai am fost la concertul lui, apoi la party. A fost o petrecere de neuitat', a declarat Nadia Comaneci pentru ProSport.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004614 (s)