News Flash:

Vladuta Lupau si-a anulat concertele din America, iar fanii sunt revoltati ca le-a dat, din nou, teapa

4 Ianuarie 2022
698 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau face ce face si isi pune, din nou, fanii in cap. La inceputul anului, artista urma sa sustina cateva concerte peste Ocean, concerte care au aveau cap de afis. Din pacate pentru fani, interpreta nu se va mai deplasa pana acolo din cauza unor probleme de sanatate. Fanii Vladutei s-au revoltat din nou, fara sa mai tina cont ca, de data asta, situatia este mult mai serioasa.

Fanii Vladutei Lupau sunt obisnuiti ca aceasta sa isi anunte concerte, apoi sa renunte la ele pe ultima suta de metri. Asta s-a intamplat si de data asta, doar ca acum totul este mult mai serios. Vladuta a ajuns la spital intr-o stare destul de grava, iar medicii s-au vazut nevoiti sa ii interzica sa mai zboara, mai ales pe o distanta atat de mare. Artista le-a comunicat fanilor decizia de a anula spectacolul si s-a pozat si cu perfuzia in mana. Organizatorii s-au mobilizat foarte repede si au inlocuit-o pe Vladuta cu Tociu si Palade. 

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au inlocuit cu Romica Tociu si Cornel Palade in timp foarte scurt”, le-a scris Vladuta Lupau fanilor pe pagina de Facebook a impresarului sau, Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu.

„Cu mare regret va anuntam ca Vladuta Lupau nu doreste sa isi respecte promisiunea avuta chiar pana ieri, 16 Decembrie. Din pacate, artista a considerat ca fiind un gest normal sa ne anunte cu doar doua zile inainte de eveniment ca nu doreste sa participe la aceasta petrecere.

Suntem extrem de dezamagiti de lipsa de profesionalism si respect fata de noi, organizatorii si fata de voi, prietenii nostri. Dezamagiti de decizia personala a Vladutei Lupau, care refuza sa isi respecte promisiunea fata de noi toti, ne-am vazut datori fata de voi sa ne reorganizam in doar cateva ore!”, au declarat organizatorii evenimentului de la Londra in legatura cu decizia de ultim moment a artistei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005743 (s)