News Flash:

Andra a recunoscut ca a fost victima bullying-ului. „Sunt o fire sensibila”

5 Ianuarie 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Fără doar și poate, Andra este una dintre cele mai bune voci de la noi. De-a lungul timpului, artista a reușit să îți construiască o imagine puternică și, deși este de atâta timp în lumina reflectoarelor, aceasta continuă să se mențină în topul preferințelor fanilor.

Andra a fost mereu o artistă asumată și niciodată nu și-a mințit fanii. Aceasta a vrut să aducă în atenția celor care o urmăresc faptul că viața nu este mereu roz și că statutul de persoană publică vine la pachet și cu anumite dezavantaje. Despre toate aceste minusuri, dar și despre faptu că s-a confruntat cu bullying-ul de-a lungul timpului, Andra a vorbit recent într-un interviu.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observrăutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.”, a declarat Andra pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006689 (s)