News Flash:

Alexandra Stan a dat cartile pe fata. De ce a divortat, de fapt, de Emanuel Necatu. „Am facut direct pasii mari”

5 Ianuarie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan nu pierde deloc timpul. La aproape trei luni de cand a anuntat ca a divortat de sotul ei, artista se poate lauda deja cu o noua cucerire. Totusi, artista continua sa fie intrebata despre fosta relatie esuata si, sincera din fire, nu evita niciodata acest subiect.

In vara, Alexandra anunta pe Instagram casatoria cu alesul inimii ei, Emanuel, la doar o luna de cand s-au cunoscut. Alexandra declara ca este in culmea fericirii si ca in sfarsit si-a gasit linistea. La scurt timp dupa acest eveniment, artista a recunoscut ca a decis sa divorteze de Emanuel. Desi a trecut mult timp de la acest eveniment nefericit, Alexandra inca discuta despre asta si este cat se poate de asumata.

„Ne-am grabit. Nu ne-am acordat timp sa ne cunoastem de ajuns, sa trecem prin etapele firesti ale unei relatii. Noi am facut direct pasii mari, fara sa stim, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a intamplat. Si avem viziuni diferite despre viata, despre cum vrem sa evoluam. Suntem persoane minunate, dar separat, nu impreuna.

Parintii m-au sustinut mereu, asa ca au facut-o si de data asta. Isi doresc ca eu sa fiu bine. Insa nu regret nimic, deoarece eu am facut ceea ce am simtit, am mers in fata altarului cu sufletul deschis. Pana la urma, experientele ne fac sa evoluam, daca invatam ce trebuie din ele.”, a zis ea intr-un interviu pentru revista VIVA. 

„Incerc, pe cat se poate, sa privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectiva mai ampla, sa vad imaginea de ansamblu. Eu cred ca fiecare actiune are o reactie si cred ca fiecare situatie in care ne aflam, fie ca este dificila sau placuta, este un rezultat al alegerilor noastre.

Asa ca incerc mereu sa imi dau seama ce anume am facut sau nu ca sa ajung in situatia respectiva. Daca imi gasesc raspunsul, atunci incerc pe viitor sa nu mai repet acelasi tipar. In trecut ma exteriorizam mai mult decat acum, insa am invatat ca solutia in cazul unei situatii dificile nu vine neaparat pe moment.

Si ca rabdarea este o virtute. Daca este foarte grea experienta sau daca ma simt lipsita de puteri, ma rog la Dumnezeu. Si spun asa: «Doamne, da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a face diferenta intre ele»”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005065 (s)