News Flash:

Jador a crescut fara tata pana la varsta de 17 ani. „Toata viata lui a fost plecat”

5 Ianuarie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti si cea mai iubiti artisti de la noi din tara. Intr-un timp destul de scurt, manelistul a reusit sa isi creeze o adevarata armata de fani care il sustin si ii sunt alaturi la orice pas. Chiar daca este mereu cu zambetul pe buze si emana energie buna, in spatele acestui optimism, Jador ascunde o drama pe care multi dintre fanii lui au avut ocazia sa o afle abia aseara.

Jador a fost unul dintre invitatii lui Nea Marin la emisiunea „Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara”. Manelistul nu este neaparat pus pe treaba, asa ca a reusit, de cate ori, sa il scoata din sarite pe Nea Marin. Spre final, Jador a scos asul din maneca si i-a aratat lui Nea Marin ca este un gospodar priceput si ca nu este sarcina careia sa nu ii faca fata. Asa a reusit sa ii castige simpatia lui Nea Marin si, intr-un moment emotionant, Jador a inceput sa povesteasca cum a invatat sa se descurce singur intr-o gospodarie si cum a fost responsabil, ani la rand, de treburile casei.

„Tata toata viata lui a fost plecat. Toata viata lui a fost plecat la munca. Avea 5 copii. La 17 ani m-a facut pe mine. Dupa, a plecat la munca in strainatate, la sarbi, la germani, la italieni. A fost greu. Eu am ramas barbatul cat a fost tata plecat, pana am facut 14 ani.El avea pretentii mari de la mine. Daca nu salutam lumea pe strada, ma rupea cu bataia. Noi o terorizam pe mama, iar cand venea tata acasa, luam bataie toti. S-a intors acasa in urma cu 6 ani. A terminat casa si si-a facut un business al lui. Eu atunci l-am cunoscut cu adevarat pe tata. Eu il cunosc pe tatal meu de 6 ani, nu-l stiu de mic.”, a spus Jador in emisiunea „Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)