News Flash:

Ce a spus Teo Trandafir despre Andi Moisescu, fostul ei coleg de la PRO TV. „M-am simtit tradata de multe ori”

5 Ianuarie 2022
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo si Andi

Teo Trandafir esste unul dintre cele mai emblematice vedete de la noi din tara. Teo realizeaza de ani emisiune la tv si niciodata nu s-a dezis de la un principiu de baza: calitatea invitatilor si a materialelor prezentate. Colega lui Bursucu este asociata, de cativa ani, cu cei de la Kanal D, dar multi dintre fanii ei nu au uitat nici de vremea in care facea emisiuni la PRO TV.

Chiar daca este in familia turcilor, Teo Trandafir nu a intrerupt legaturile nici cu fostii ei colegi. Prezentatoarea s-a remarcat peste tot pe unde a fost si fostii oameni cu care a lucrat au mereu o parere buna despre ea si pe buna dreptate. Teo si-a vazut mereu de treaba ei si nu a intrat in conflicte, iar asta a fost unul dintre punctele ei foarte. Teo a stiut mereu sa imbine partea amuzante cu partea serioasa si tocmai de asta publicul a ramas mereu alaturi de ea. 

„La un moment dat la o adunare erau Florin Calinescu, Andi Moisescu si Geanina Corondan. Florin Calinescu l-a rugat pe Andi Moisescu sa caracterizeze niste persoane si acesta cand a ajuns la mine a spus ca nu ma poate caracteriza, pentru ca sunt sora lui si am mancat impreuna salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine, a povestit Teo Trandafir.

Da, am prieteni minunati din toate televiziunile cu care nu intru in conversatii despre serviciu, asta ca sa nu intru in situatii stanjenitoare, sa nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legati. Daca nu as crede in notiunea de prieten, as lua-o razna. Adesea m-am simtit tradata, dar nu le pun la suflet, pentru ca nu stii cum te duce viata. Poate si eu am gresit fara sa imi dau seama. Nu este bine sa pui stampila si sa spui ca detii adevarul suprem., a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005201 (s)