News Flash:

Constantin Enceanu, adevarul despre relatia cu Petrica Matu Stoian. „Mi-au placut prea mult femeile ca sa trec la barbati”

4 Ianuarie 2022
689 Vizualizari | 0 Comentarii
Enceanu si Matu Stoian

Constantin Enceanu si Petrica Matu Stoian au fost de nedespartit pe scena, dar si in afara ei. Din pacate, moartea indragitului interpret a lasat un gol imens in inima lui Enceanu. Momentan, artistului ii este greu sa se obisnuiasca cu absenta lui Matu Stoian, asa ca, din cand in cand, vorbeste despre el pentru a se simti mai conectat cu interpretul.

Constantin Enceanu a crescut din punct de vedere artistic alaturi de Petrica Matu Stoian. Cei doi au lansat multe piese impreuna, piesa care au ajuns instant la inimile fanilor. Totusi, o parte din public a acceptat cu greu ideea ca poate exista o prietenie atat de puternica intre doi barbati. Asa cum a recunoscut si Enceanu, despre cei doi s-a spus de multe ori ca ar fi mai mult decat prieteni. Niciunul dintre ei nu a luat in considerare astfel de remarci deplasate, ci doar s-a amuzat pana unde poate merge imaginatia umana. 

E greu sa spun cum e fara el (De Sarbatorile de Iarna, n. red.) L-am iubit ca frate, ca prieten. Sa stii, nu ma dau inapoi sa vorbesc ca ne-au iesit vorbe, dar noi eram ca fratii. Tata, inca o data o spun: Mi-au placut prea mult femeile ca sa trec la barbati. Iar cu asta am spus tot”,  a mai spus Constantin Enceanu, pentru Fanatik.

Constantin Enceanu recunoaste ca au existat multe tentatii de-a lungul timpului, insa nu le-a bagat in seama. ”In meseria mea, chiar este greu, tentatiile sunt foarte multe. Am intalnit femei care mi-au spus, in fata, ca nu plec de langa ele pana nu ma au. Le-am zis clar ca sunt nebune si de fiecare data am scapat. Mi-am respectat, in primul rand sotia, pentru ca este o femeie cu adevarat extraordinara. La inceputurile noastre nici ea nu prea avea incredere in mine. Ii spuneau vecinele ca m-au vazut la televizor cu una, cu alta, ca puneam mana pe ele, ca radeam cu ele. Ele nu stiau ca asa era jocul scenic, ca jucam teatru”, povesteste Constantin Enceanu, pentru sursa citata mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004579 (s)