News Flash:

Cat de mult s-a schimbat viata lui Catalin Cazacu de cand se iubeste cu Ramona Olaru. „Mai nou, ma trezesc si dimineata”

4 Ianuarie 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona si Catalin

Ramona Olaru este in culmea fericirii. Frumoasa de la „Neatza cu Razvan si Dani” se iubeste de cateva luni cu Catalin Cazacu. Relatia lor a evoluat foarte mult intr-uj timp foarte scurt. Principalul lor avantaj a fost faptul ca se cunosteau inca din 2018 si, pe parcursul anilor, au mai interactionat in diferite proiecte. Desi nu s-au mutat inca impreuna, cei doi au planuri marete si chiar vor sa isi intemeieze o familie.

Ramona Olaru si Catalin Cazacu se bucura de ultimele zile de vacanta pe taramuri exotice. Frumoasa asistenta si iubitul ei au plecat in Zanzibar, acolo unde s-au distrat de minune alaturi de cativa prieteni. Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, iar asta se citeste pe chipul lor. Ramona a declarat de multe ori ca simte ca Catalin Cazacu este sufletul ei pereche. Blondina nu se grabeste sa faca pasul cel mare, mai ales ca a trecut printr-un divort, dar si printr-o despartire destul de dureroasa de Cuza de la Noaptea Tarziu.

In timp ce Ramona vrea sa faca pasi mici, dar siguri, Cazacu simte deja primele schimbari si prezenta unei femei in viata lui. Programul acestuia a suferit modificari considerabile si nu este deloc deranjat de asta. Ba mai mult, Catalin sustine ca Ramona l-a ajutat sa se transforme intr-o varianta mult mai buna.

„Ne ajuta faptul ca ne cunoastem de mult. Vinerea, cand e ziua ei libera, o iau, merg cu ea pe barca, ne distram. Imi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secunda! Am reusit, mai nou, sa ma trezesc si dimineata. Aud ceasul cand suna, nu e un pat asa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima data m-am dus la ora 9 dimineata duminica la sala. A zis antrenoarea ca am venit direct din club. Eu dormeam de obicei pana la 13-14.", a povestit  Catalin Cazacu, pentru sursa citata

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)