News Flash:

O noua despartire in showbiz-ul de la noi?! Ce a declarat Alex Piturca despre relatia pe care o are cu Cristina Ich

4 Ianuarie 2022
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich si Alex Piturca

Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi, iar asta se datoreaza frumusetii, dar si stilului relaxat cu care aceasta abordeaza orice subiect de discutie. Ich este foarte asumata atunci cand vine vorba de contentul pe care il realizeaza, iar cand simte ca ceva nu este la locul lui, nu se fereste sa le atraga atentia celor care o supara.

Cristina Ich nu are nevoie de prea multe motive atunci cand ia foc in online. Satena este recunoscuta pentru momentele in care se aprinde si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, ori de cate ori simte ca cineva intrece limita si o deranjeaza. Recent, s-a vehiculat ca influencera si iubitul ei au pus capat relatiei pe care o are cu Alex Piturca. Ich a ales sa nu spuna nimic si sa lase ca situatia si curiozitatea fanilor sa pluteasca in aer. 

Desi pana acum nu a fost foarte vocal in mediul online, de data asta, Alex Piturca a fost cel care i-a lamurit pe toti. Acesta a iesit in spatiul public si a spus cu subiect si predicat ca lucrurile intre el si Cristina merg mai bine ca niciodata si ar prefera, daca se poate, sa nu mai fie adus in discutie acest subiect. Toate speculatiile au inceput sa apara dupa ce Cristina Ich nu a mai vorbit deloc despre familia ei, iar fanii au crezut ca este in depresie dupa presupusa despartire.

''Nu m-am despartit de Cristina si nici n-am de gand. Multumesc!'', a scris Alex Piturca pe pagina lui de Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005605 (s)