News Flash:

Scandalul dintre Tonciu si CRBL continua. Bruneta ii aduce acuzatii grave. „Mai avea un pic si ma batea”

31 Ianuarie 2022
326 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

ntr-o competitie atat de dura precum Survivor, puterile sunt testate la maxim, atat cele fizice, cat si cele psihice. Nu toata lumea este obisnuita sa faca fata unei asemnea presiuni, iar cei care au cedat au inceput deja sa plece acasa.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai vocale concurente si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Asta i-a cam suparat pe colegii ei care au reactionat imediat. Laura Giurcanu a pus-o imediat la punct pe Andreea dupa ce a spus despre ea ca este mult prea intima cu TJ Miles, desi are iubit acasa. La randul lui, nici CRBL nu a stat prea mult pe ganduri si a injurat-o pe Tonciu. Acum, proaspat intoarsa in tara, vedeta a spus tot adevarul despre comportamentul lui CRBL.

„Asa suflete rele si reci nu am vazut in viata mea. CRBL nu semnifica nimic. Nu-l pot numi barbat. A dat dovada de un mahalagism ieftin. La aceasta emisiune, eu am fost la locul meu. Stiu ca unii dintre colegi au vrut sa ma dea afara. Am cedat.

CRBL e un badaran. Eu sunt curioasa cum se poarta acasa cu sotia si copilul ei. El a fost singurul care tipa ca nu ii e dor de copil si de sotie. CRBL mai avea putin si ma batea. Are un suflet rau', a sustinut Andreea Tonciu in emisiunea „La Maruta'.

Andreea s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate de-a lungul competitiei, avand nevoie de interventia medicilor. Cu toate ca a declarat ca isi doreste sa mearga acasa, fanii vedetei au sperat pana in ultima clipa ca favorita lor nu va parasi competitia.
 

„Sunt trista. Cel mai mult m-am atasat de Otilia. M-am atasat de ea. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru tot si vreau sa-mi cer scuze daca am gresit cu ceva. Vreau sa plec cu fruntea sus si va voi astepta acasa pe toti. Sper ca vom avea o prietenie frumoasa”, a fost reactia Andreei dupa ce a aflat ca trebuie sa plece acasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006138 (s)