News Flash:

Rihanna este insarcinata. Primele imagini cu burtica de gravida a artistei din Barbados

31 Ianuarie 2022
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Dupa ce s-a zvonit ani la rand ca Rihanna este insarcinata, acum totul s-a adeverit. Riri si A$AP Rpcky asteapta primul lor copil. Artista a confirmat ca va fi mamica anul acesta, asa ca, cel mai probabil, fanii vor trebui sa isi ia gandul de la album nou.

Rihanna si A$AP Rocky au colaborat in 2011 pentru piesa ”Cookiness”, dar si la inceputul anului pentru colectia artistei, Fenty Beauty si se pare ca de atunci intre cei doi a inceput sa se infiripe ceva.

A$AP Rocky a vorbit deschis despre relatia lui cu Rihanna in editia din iunie/iulie a publicatiei GQ. ”Sa fii intr-o relatie cu Rihanna este perfect. Nici nu ar avea cum sa fie altcumva, atat timp cat o am langa mine pe ”the one”. Sa fiu tata este in ADN-ul meu. Cred ca as fi un tata incredibil.”, declara artistul.

Tot in acest interviu, Rocky a spus ca in timpul carantinei a mers alaturi de Rihanna intr-o excursie cu rulota, iar artista l-a inspirat atat de mult, incat in perioada urmatoare fanii vor putea asculta multa muzica semnata de el.

>

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)