News Flash:

Maria Constantin si Gabriela Cristea sunt la cutite. „A cincea sotie, suprapronderala si rea a lui Marcel Toader”

31 Ianuarie 2022
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Constantin

Maria Constantin si Gabriela Cristea sunt doua nume de referinta in domeniile in care activeaza. Ambele au in spate cariere fulminante si, oricat de diferite ar parea, se pare ca acestea au mai multe in comun decat si-ar putea imagina oricine. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca pe Maria si pe Gabriela le leaga relatia cu regretatul Marcel Toader.

Maria Constatin si Gabriela Cristea nu au avut niciodata prea multe lucruri in comun. Totusi, cele doua nu neaga ca l-au iubit pe Marcel Toader si ca tot el este si marul discordiei dintre cele doua. Intre cele doua foste sotii ale lui Marcel Toader – Maria Constantin si Gabriela Cristea – s-a iscat anul trecut un scandal, dupa ce artista a facut niste afirmatii nepotrivite, care au deranjat-o pe cea din urma. Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, artista a jignit-o pe prezentatoare, spunand despre ea ca este „a cincea sotie, supraponderala si rea’, a lui Marcel Toader. Invitata recent la emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderata de Oana Radu, artista a dorit sa puna capat oricaror comentarii si a facut lumina in acest caz.


„Niciodata nu m-am intalnit cu aceasta doamna.(…) Am fost chemata la o emisiune si era o chestie cu sosuri picante. Si, la un moment dat, intrebarea era „Spune 3 lucruri negative despre Gabriela Cristea”. Am spus si eu ce am vazut in ultima perioada pe la televizor, dar nu ce am auzit. Ce am vazut eu si am sesizat, adica la modul ca a inceput sa se ingrase un pic, ca nu stiu ce, dar nu a fost cu intentie, pentru ca nu o cunosc si nu am ce spune despre ea”, a declarat Maria Constantin.


(...) Mai erau cateva lucruri de-ale ei in casa. Nu am vrut sa le arunc pentru ca nu ma deranjeaza. O data ce o poveste este incheiata, e prea putin important. Ulterior, si eu am lasat multe lucruri. De la ea a ramas o caseta de make-up si cateva creme”, a mai spus Maria Constantin, in emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005582 (s)