News Flash:

Viviana Sposub a avut o relatie secreta cu Ciuca, asistentul lui Catalin Maruta. „...m-a inselat cu fostul pe care il inselase cu mine”

31 Ianuarie 2022
718 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana si Ciuca

Viviana Sposub a reusit sa se faca remarcata pe scena mondena de la noi, chiar daca nu este o veterana. Dupa ce a plecat de la Antena 1 si a ajuns la PRO TV, expunerea ei a inceput sa fie din ce in ce mai mare. Frumoasa moldoveanca i-a cucerit pe toti cu sarmul ei, la propriu si la figurat, caci Viviana se poate lauda cu cateva relatii la activ.

Toata lumea o stie pe Viviana ca fiind iubita lui George Burcea. Atunci cand s-a afisat pentru prima data cu el, Viviana a primit din partea sustinatorilor Andreea Balan un intreg val de critici. Satena nu a pus nimic la suflet si, drept dovada, este fericita in continuare alaturi de fostul sot al Andreei Balan.

Imediat dupa ce a ajuns la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre Viviana s-au aflat mai multe lucruri decat si-ar fi dorit. Nu multa lume stia pana in momentul izbucnirii scandalului cu Ruxi ca fosta fata de la meteo a avut o relatie cu Ionut Rusu, cunoscutul comediant la Kiss FM. Daca asta nu i-a luat prin surprindere pe multi, ei bine, relatia cu Radu Ciuca, asistentul lui Catalin Maruta.

„Nu vorbim de Viviana cu inselatul. Inainte, cu mult inainte ne-am despartit, relatia noastra era terminata cu cateva luni inainte sa plece la Ferma. Nu ea m-a inselat, sau nu cred. Cea care m-a inselat, m-a inselat cu fostul, pe care il inselase cu mine. La momentul ala, am zis ca trecem peste, dar nu am putut, mi-a ramas in cap, nu mai aveam incredere deloc', a declarat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006419 (s)