News Flash:

Lucian Viziru a vorbit despre scenele pasionale cu Nicoleta Luciu. „Aveam o problema: daca mi se... ”

31 Ianuarie 2022
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Lucian Viziru a devenit cunoscut datorita rolurilor pe care le-a avut in telenovele de pe acasa produse de Ruxandra Ion. Au trecut mai bine de 15 ani de cand s-au incheiat acele filmari, dar Lucian inca isi mai aminteste toate peripetiile prin care a trecut pe platourile de filmare. Asa cum era de asteptat, scenele de sex au ridicat mereu probleme, iar Viziru nu a facut nici el exceptie.

Lucian Viziru si Nicoleta Luciu au facut senzatie pe platourile de filmare. Productiile romanesti care i-au adus in fata publicului i-au plasat in topul celor mai buni actori si pe buna dreptate. Atat Nicoleta, cat si Lucian au intrat pielea personajelor si au dat viata unor povesti de dragoste despre care se mai vorbeste si azi. Daca pe atunci totul parea simplu, in spatele camerelor de filmat era o adevarata mobilizate de forte, de la actori si pana la regizori. Despre toate astea a vorbit Lucian Viziru in podcastul lui Catalin Maruta.

„Ma puneau sa stau in chiloti pe acolo, sa fac flotari, sa ma dau cu ulei. Tin minte ca aveam… apropo de prima secventa cu Nicoleta, ma gandeam cu o seara inainte, zic: ‘Ba, sa imi bag picioarele… Ce ma fac? Nici nu stiam cum sa joc asa ceva, mai aveam si problema daca mi se scoala, ma fac de…

A doua zi, mi-am facut eu mindsetul si am zis: ‘Ba, stii ceva? Daca mi se scoala, mi se scoala, mi-o vede tot platoul aici si cu asta basta, mi-o simte si Nicoleta si aia e Am fost intrebat daca as avea ceva impotriva daca mi-as da jos inclusiv chilotii. Zic: ‘Ce, esti nebun?!, i-am zis lui Iura Luncasu.

M-am dus la Ruxandra Ion si i-am spus ca daca mi se scoala aia e si raspunsul ei e: ‘Daca ti se scoala, te bat! Acum cum fac… Cred ca si acum mai e frumoasa. (n.red. Nicoleta Luciu) Nu doar ca am vazut-o dezbracata, mi-am luat trei perechi de chiloti pe mine.
Incercam sa nu ii ating limba ca sa nu se duca creierul meu catre zona aia, m-am gandit la Palestina, daca te uiti la secventa aia, zici ca suntem doi handicapati, care trebuie sa stea lipiti si sa faca ceva cu gura deschisa, atata tot.

Cateva zile mai tarziu, dupa ce s-a difuzat secventa, mergeam spre Buftea, ascultam in masina ProFM, interviu cu Nicoleta Luciu. DJ-ul o intreaba: ‘Cum o are Viziru? I s-a sculat? La care ea zice: ‘Nu i s-a sculat nimic, cred ca e homosexual Am ajuns la Buftea, era la machiaj.
Mi-a spus la cateva luni dupa: ‘Nu mi-ai dat si tu un telefon, nu m-ai invitat nicaieri, tot asteptam sa faci o miscare Na, poftim! Ti-am facut-o acum',
a povestit Lucian Viziru despre secventele erotice cu Nicoleta Luciu, in podcastul lui Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007422 (s)