News Flash:

Stirea care a socat intreg internetul. Bogdan Mocanu, declarat mort in urma unui accident de masina

31 Ianuarie 2022
537 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a trait socul vietii lui in aceasta dimineata. Asa cum este rutina oricarei vedete, la fel si Bogdan Mocanu isi verifica pentru prima data telefonul. Nu mare i-a fost uimirea atunci cand a vazut ca intreg TikTok-ul este plin de mesaje de condoleante la adresa lui. Manelistul nu a stat prea mult pe ganduri si a reactionat imediat la adresa celui care a facut gluma nesarata.

A devenit un trend ca in ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete sa fie declarate moarte pe TikTok. Celor care creeaza astfel de videoclipuri poate ca li se pare amuzant, dar pentru cei care fac subiectul filmuletelor este o veste destul de trista si socanta, in acelasi timp. Cel mai recent nume implicat in astfel de glume nesarate este Bogdan Mocanu. Prietenul lui Jador s-a trezit ca a fost declarat mort in urma unui accident de masina, iar mesajele de condoleante au inceput sa curga. Manelistul nu si-a facut griji pentru el, pentru ca stia adevarul, dar primii la care s-a gandit au fost familia si prietenii.

''In mod normal as fi suparat, teoretic, as spune ca mi-a murit moartea'', a declarat Bogdan Mocanu pe retelele de socializare.

Saptamana trecuta, Vladuta Lupau a fost si ea victima acelorasi glume nesarate si a fost declarata moarta. Artista s-a aprins imediat si le-a cerut celor care se joacă cu astfel de vorbe sa inceteze. La fel ca si in cazul lui Bogdan Mocanu, familia a fost cea mai afectata la aflarea vestii care s-a dovedit a fi o gluma de prost gust.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006980 (s)