News Flash:

Lucian Viziru, adevarul despre relatia pe care o are cu soacra lui. „Nu ne-am da in cap, dar nici departe nu suntem”

31 Ianuarie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Lucian Viziru nu mai are nevoie de prezentari. Actorul s-a remarcat odata cu lansarea telenovelelor de pe Acasa TV. Imediat dupa ce filmarile s-au incheiat, Viziru a plecat in Germania si nimeni n-a mai stiut nimic de el. Intors in tara, actorul a simtit nevoia de a lamuri cateva aspecte legate de viata lui si de relatiile pe care le are cu anumite persoane.

Lucian Viziru s-a vazut nevoit sa locuiasca alaturi de soacra, tinand cont ca sotia lui a trebuit sa plece inaintea lui in Romania. Fostul actor a marturisit ca nu are o relatie chiar asa de buna cu mama partenerei sale, chiar daca in trecut se intelegea mai bine cu aceasta. Despre tot acest episod, Lucian a povestit imediat dupa ce a fost externat, la podcastul lui Maruta.

„Noi ne iubeam la inceput, ma consideram norocos ca ne intelegem. Ea ma place pe mine ceva mai mult decat o plac eu pe ea”, a spus Lucian Viziru, insa se pare ca relatia dintre ei s-a stricat in timp. 


„Nu ne-am da in cap unul altuia, dar nici departe nu suntem. Daca o duc mai departe nu mai e amuzant..Sa o lasam asa, e suficient, crede-ma. Dupa emisiune sigur incep sa o sune vecinele si sa ii zica: Tu l-ai bagat in spital! Tu l-ai omorat! Fir-ai a d***u!”, a mai declarat Lucian Viziru.

Se pare ca acesta a fost nevoit sa locuiasca o perioada cu soacra, care l-a ajutat cu fiul lui, atunci cand Ema si-a gasit un job departe de casa. „Va dau un sfat, ca eu sunt trecut prin viata. Nu stati cu parintii sau cu socrii in casa. Niciodata n-a iesit bine!”, a mai spus Lucian.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006844 (s)