News Flash:

Care a fost primul loc de munca al lui Emil Rengle de la „Survivor”. „A trebuit sa trec prin toate fazele”

31 Ianuarie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

Emil Rengle trece prin cea mai buna perioada a lui din punct de vedere profesional. Acum, acesta a plecat in Republica Dominicană, de acolo de unde vrea sa se intoarca cu marele premiul si cu titlul „Survivior”. Emil a muncit mereu din greu pentru a ajunge la nivelul de acum si, chiar daca nu i-a fost usor deloc, nu regreta nicio decizie pe care a luat-o pana acum.

Emil Rengle s-a impus in lumea dansatorilor si a coregrafilor. Chiar daca pana acum s-a prezentat in fata fanilor ca fiind dansator, inainte de a ajuge sa faca bani din marea lui pasiune, Rengle a avut un job obisnuit. Pentru prima data, acesta a lucrat la 15 ani si isi aminteste si azi de intreaga experienta cu drag. Aceea, dar si multe altele, au pus o caramida importanta la evolutia lui a persoana, dar si ca profesionist in ceea ce avea sa faca mult mai tarziu. Rengle a recunoscut ca dupa ce a castigat „Romanii au talent”, viata lui s-a schimbat radical.

„Aveam 15 sau 16 ani cand m-am angajat prima data. Puteai sa te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experienta misto, sa zic asa, ca a trebuit sa trec prin toate fazele. Prima oara cand m-au angajat eram pe sala, adica stergeam pe jos si stergeam mesele si adunam tavile, apoi, am intrat in bucatarie, unde puneam efectiv burgerul sa se prajeasca si cartofii, iar dupa aceea, am ajuns la caserie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce imi placea si eram cel mai fericit”, a mai povestit Emil Rengle.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006996 (s)