News Flash:

Cine e Oana Mosneagu, iubita lui Vlad Gherman. Cei doi nu isi mai ascund relatia

31 Ianuarie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Vlad

In ultima perioada au tot aparut zvonuri legate de o posibila relatie intre Vlad Gherman si Oana Mosneagu. Ei bine, cei doi au spus ca sunt doar prieteni, insa internautii au fost sceptici, mai ales dupa ce actorul a tot fost vazut in compania colegei sale. Acum, cei doi nu se mai ascund si au inceput sa isi asume, mai mult ca niciodata, faptul ca au depasit limita amicitiei.

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului.

Oana Mosneagu a lucrat intr-o mutinationala si a renuntat la acest loc de munca pentru a se inscrie la o facultate de teatru. Primul ei loc de munca a fost cel de prezentatoare a stirilor sportive, pe vremea cand avea 17 ani.


Hotararea de a-mi schimba directia profesionala am luat-o in 2013, cand mi-am dat demisia din multinationala in care lucram si am inceput sa caut variante care sa ma duca spre ce imi doream, si anume film. Iar cea mai buna varianta era facultatea de profil", a declarat Oana Mosneagu pentru click.ro.
„Daca in mintea mea, actorie inseamna film dindtotdeaunam nevoia de teatru s-a nascut in timpul facultatii, la ciclul de Master, chiar. Pofta vine mancand si cinci ani in cadrul facultatii am servit actorie de teatru pe paine, asa ca a venit si pofta. Si cand ea era mai mare si aveam sansa de a o hrani, venirea pandemiei a retezat orice sansa de teatru, atat pentru mine, cat si pentru colegii mei, debutanti sau nu", a mai spus actrita.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)