News Flash:

Satui de atatea reclame in care nu i se vede fata celei mici, fanii o fac praf pe Gina Pistol. ”Aoleu, Gina, stop!”

17 Septembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Inca de cand a adus-o pe lume pe micuta Josephine, Gina a reusit sa atraga asupra ei un intreg val de reactii contractidorii. Vedeta a decis sa nu arata chipul fetitei momentan, doar ca acest ”momentan” s-a prelungit pana la sase luni, iar cei care o urmaresc s-au saturat de atitudinea asta a ei si sunt de parere ca vedeta nu se gandeste la intimitatea copilului, ci asteapta sa vada ce publicatie da cei mai mult bani pentru o coperta cu toti trei.

Gina Pistol este una dintre cele mai secretoase mamici de la noi din showbiz. Iubita lui Smiley a nascut pentru prima data anul acesta in luna martie si, inca de pe atunci, Gina nu a postat nicio imagine cu Josephine. La inceput, fanii au fost de acord cu asta, dar odata cu trecerea timpului, toata lumea s-a cam saturat de aceeasi placa in care Gina posteaza doar un picior, o manuta sau o imagine blurata. Revolta de pe profilul Ginei nu ar fi atat de mare daca, totusi, prezentatoarea s-ar hotari in ce tabara se află: aceea a celor care nu posteaza deloc, nici macar pentru reclame sau aceea a celor care isi asuma de la inceput ca sunt persoane publice.

Acum, Gina este din nou trasa la raspundere de fanii ei, bineinteles, din cauza reclamelor pe care aceasta le face cu Josephine. Nici macar acolo Gina nu dezvaluie fata micutei, iar cei care o urmaresc sunt deranjati de faptul ca aceasta accepta sa incaseze banii, dar nu accepta sa o arate pe cea mica. De data asta, Gina a ales sa faca reclama, evident, la niste produse de bebelusi, dar fanii nu au mai rezistat si au inceput imediat sa reactioneze. ”Aoleu, Gina! Eu te ador, dar stop publicitatilor! E lume care nu-si permite si, totusi, cresc copiii la fel. Fii Gina pe care o stiam!” i-a transmis un internaut,

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)