News Flash:

Dupa Catalin Botezatu, a venit randul Iuliei Albu sa analizeze tinutele Simonei Halep. ”Ea nu lucreaza cu stilist”

17 Septembrie 2021
847 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Simona

Simona Halep s-a intrecut pe sine la petrecerea pe care a dat-o. Proaspata doamna Iuruc i-a uimit pe toti prin elegenta si simplitate si a demonstrat ca poti primi laude si fara sa pui prea multe accesorii pe tine si fara sa te machiezi strident. Simona a primit numai cuvinte frumoase din partea celor care au decis sa ii fie alaturi intr-o zi atat de importanta pentru ea, dar si din parte celor care se ocupa cu analizarea tinutelor.

Ieri, Catalin Botezatu a fost primul care si-a dat cu parerea despre tinutele pe care au ales sa le poarte sotii Iuruc la petrecerea lor. Pe cat de exigent este, de data asta, Catalin nu a avut nimic de spus de rau, mai ales despre Simona care a stralucit la propriu si la figurat. Dupa Catalin, a venit randul si fostei sale colege de emisiune, Iulia Albu sa ia la analizat rochiile si costumul Simonei. Iulia a fost impresionata de alegerea Simonei si a nu a putut sa nu remarce ca cele doua creatii Dior si Oscar de la Renta i-au veni manusa Simonei. ”Simona a ales o tinuta extrem de decenta, este un cuvant care caracterizeaza toate aparitiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt intotdeauna sigure si in acelasi timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzator pentru ca ea nu lucreaza cu un stilist”

Incepand din 17 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, Iulia Albu va putea fi urmarita in calitate de gazda a emisiunii I.A. cu stil. Criticul de moda ii va ajuta pe cei care doresc sa arate fabulos la cele mai importante evenimente din viata lor si ii va consilia pas cu pas, alaturi de echipa sa, pentru ca la final, aparitia lor sa fie una cu adevarat stilata. “Se anunta un eveniment important in viata ta si ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nunta, un botez, un bal sau pur si simplu vrei sa-ti reinventezi stilul? Scrie-mi si pregateste-te! Nu vei sti niciodata cand vin in vizita!”, a declarat aceasta in comunicatul trustului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004448 (s)