News Flash:

Alexandra Stan, prima aparitie dupa despartirea de Emanuel Necatu. Cum a fost surprinsa vedeta?

17 Septembrie 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

In cazul Alexandrei Stan, dragostea nu a durat nici mai mult, nici mai putin de trei luni. Vedeta este la un pas de divort de cel care i-a fost sot, iar fanii nu sunt deloc uimiti de asta, mai ales ca ei au banuit demult acest lucru. Se pare ca nici Alexandra nu este afectata deloc sau, cel putin, nu lasa sa se vada asta in online. Artista nu a mai rezistat si deja a avut prima aparitie de dupa separarea de Emanuel.

Despartirea a fost mereu un subiect care a gravitat in jurul Alexandrei Stan si al sotului ei. Fanii au fost primii care au sesizat ca intre ei lucrurile nu mai merg la fel de bine si au ajuns la concluzia ca daca artista nu mai poarta verigheta, atunci ceva s-a intamplat. Nunta lor a fost una intima, organizata in secret despre care fanii nu au aflat prea multe lucruri de la artista, ci de la Elena Lasconi, cea care i-a cununat. ”A fost un eveniment foarte impresionat, a fost cea mai impresionata oficiere de casatorie pe care am facut-o de cand sunt primar, si am facut multe. Cred ca am depasit de mult suta. M-am bucurat foarte mult ca Alexandra a apelat la mine. Emanuel, sotul Alexandrei este campulungean, dar are domiciliul in Bucuresti si m-a rugat foarte mult daca pot sa tin in secret acest lucru si eu stiu sa tin un secret si astazi cand am vazut ca au publicat ca s-au casatorit am facut si eu postarea.”

In timp ce Emanuel a ales sa posteze un mesaj pe Instagram cu trimitere subtila către Alexandra, vedeta a ales sa nu ii dea replica la schimb, ci sa se afiseze asa cum crede ea ca este mai bine. Constanteanca a pus punct capitolului Emanuel si ca sa marcheze asta cel mai bine, a renuntat deja la verigheta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)