News Flash:

Anda Adam, anunt de proportii pentru fanii ei. ”E prea scump si mi-a fost frica sa-l iau!”

17 Septembrie 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Yosif

Anda Adam este plina de surprize. Concurenta de la Bravo, ai stil! le-a dat fanilor o veste pe care nu se asteptau sa o auda prea curand de la vedeta. Dupa o perioada destul de tumultoasa in viata ei, Anda a decis ca este cazul sa profite de faptul ca are numai persoane minunate alaturi de ea.

Anda Adam a revenit din nou in atentia fanilor odata cu participarea la emisiunea de fashion ”Bravo, ai stil!”. Anda este una dintre favoritele juratilor, iar asta se vede cel mai bine prin calificativele pe care le primeste de fiecare data de Maurice, Raluca si Tibi. Vedeta a decis sa accepte provocarea Bravo, ai stil! tocmai datorita faptului ca programul ei nu mai este la fel de incarcat si nu mai are prea multe concerte. Daca pe plan profesional situatia nu este chiar atat de roz, pe plan personal, Anda nu are de ce sa se planga. Artista a facut anuntul cel mare si le-a spus fanilor ca urmeaza sa se casatoreasca cu iubitul ei, Yosif.

”Voiam sa arat ca am un inel foarte dragut. Voiam sa spun ca iubitul meu misterios este nascut de Valentine’s Day, de unde si vin. Povestea este ca el m-a invitat anul acesta, a ales sa isi serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir si un inel de logodna. El este francez, deci pot doar sa spun Voila! Inelul ala pe bune l-am lasat acasa, ca e prea scump si mi-a fost frica sa-l iau. Este in seif!” a declarat Anda.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007297 (s)