News Flash:

Rux a facut-o praf pe Viviana in prima ei editie de Bravo, ai stil! ”Nu e ce trebuie!”

16 Septembrie 2021
850 Vizualizari | 0 Comentarii
Rux Viviana

Fanii emisiunii Bravo, ai stil! au avut parte de o surpriza de proportii in emisiunea de aseara. Viviana Sposub este cea mai noua pretendenta la marele premiu, iar sosirea ei in platou a creat multa zarva, fetele aratandu-se nu foarte incantate de noua lor colega. De departe, cea care a fost cea mai vocala si si-a spus parerea despre Viviana a fost Rux, fosta ei prietena.

Saptamana trecuta, producatorii au devenit mult mai severi si au decis sa o dea afara pe Olga Verbitchi, cea mai tanara dintre concurente. Desi la inceput Ilinca a evitat sa spuna care a fost motivul care a stat la baza acestei eliminari, pana la urma adevarul a fost dezvaluit de catre concurente, dar si de catre prezentatoare. Saptamana asta, o noua concurenta i-a luat locul Olgai si este nimeni alta decat Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Vivi a plecat de la Antena 1 la PRO TV, iar acum a migrat catre Kanal D.

Venirea ei nu a fost deloc una pe placul fetelor. Vivi se astepta ca viitoarele ei colege sa o primeasca cu bratele deschise, dar se pare ca realitatea a fost cu totul si cu totul alta. ”Aceasta emisiune a fost mereu pentru mine un subiect foarte controversat. Ma uitam la emisiune, nu m-as fi gandit niciodata ca o sa ajung aici, dar cand mi s-a propus am zis de ce nu? Acum sper ca si concurentele vor sa ma primeasca in grupul lor. Sunt foarte emotionata. Nu sunt genul care sa fac grupulete.” a declarat Viviana.

”Eu astept sa isi faca oamenii show-ul. Tinuta nu e ce trebuie. Eu o cunosc pe Viviana, e stilul ei, o reprezinta. Chiar sper ca daca a venit aici sa invete, ca chiar are nevoie sa invete. Ne stim destul de bine, dar nu suntem prietene. Ne stim din anturaje. Ne stim de cativa ani si e bine ca ne-am revazut in acest context. Juriul si Ilinca simt ca ma retin din a spune anumite lucruri care nu imi plac la anumite tinute.” a spus Rux.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005304 (s)