News Flash:

Cand se casatoreste Nicole Cherry? Vedeta a facut anuntul oficial pe Instagram

16 Septembrie 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry se indreapta cu pasi mici, dar sigur spre momentul in care isi va intalni fetita. Artista este deja insarcinata in sase luni si jumatate si poate spune ca este o norocoasa, avand in vedere ca nu i s-a schimbat prea mult corpul si ca arata bine orice ar pune pe ea.

Ciresica si Florin si-au emotionat fanii la inceputul lunii iunie cand au anuntat ca vor deveni parinti pentru prima data. Nicole a dat vestea cea mare in cel mai frumos mod posibil, afisandu-se la finalul videoclipului ”Scrie-mi pe suflet” cu burtica de gravida. ”

Cei care o urmaresc pe Nicole pe social media stiu ca artista s-a afisat de multe ori cu un inel pe deget, accesoriu ce a ridicat multe semne de intrebare. Ciresica este foarte sincera atunci cand vine vorba de detaliile din viata ei, asa ca si de data asta a vrut sa lamureasca misterul inelului.

Aseara, artista a avut mult timp la dispozitie, asa ca a decis sa-l petreaca in compania fanilor. Ciresica a facut o sesiune de Q&A si una dintre cele mai intalnite curiozitati a fost cea legata de nunta cu Florin. Pentru prima data, Nicole nu a mai evitat acest raspuns si le-a spus fanilor ca marele eveniment va avea loc la anul. ”Amandoi ne-am dorit sa fim parinti. Nu suntem casatoriti, dar nu a fost o frana asta. Vreau sa fac cununie, dar nu acum. Eu imi doresc sa am o rochie ... sa revin la forma mea initiala, vreau sa fac mai multe lucruri inainte. Nu tin la chestia asta neaparat, ca trebuie sa fie. Se facea si e frumos s-o faci, dar asta nu inseamna ca te impiedica cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, la Xtra Night Show.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007903 (s)