News Flash:

Cum arata casa in care s-au locuiesc Gina Pistol si Smiley. Cei doi au scos din buzunar peste 300.000 de euro

9 Februarie 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley si Gina

Smiley si Gina au devenit parinti anul trecut, iar prioritatile lor s-au schimbat considerabil. Cei doi au decis, asa cum era de asteptat, ca primordial sa fie confortul micutei Josephine, asa ca au scos din buzunar bani frumosi pentru renovarea casei. Locuinta i-a apartinut lui Smiley si era gandita ca o casa potrivita unui burlac. Acum, de cand familia s-a extins, cei doi ai renovat totul, luand-o si pe Josephine in calcul.

Smiley este capul familiei, iar acum, de cand a aparut si Josephine in viata lui, cheltuielile s-au majorat. Artistul si iubita lui, Gina Pistol au trebuit sa isi refaca bugetul si sa includa si cheltuielile pentru Josephine. Gina nu a mai prezentat nicio emisiune anul trecut, iar toti banii i-au venit din contractele de publicitate.

In perioada pandemiei, fiecare leu in minus s-a simtit, dar Smiley a stat linistit. Artistul stie ce poate sa ofere la spectacole, iar renumele pe care il are in industrie ii garanteaza multi bani pe cateva minute de cantat.

Gina si Smiley au decis, anul trecut, ca vila de la Cernica necesita cateva modificari. Cei doi parinti au vrut ca locuinta lor sa fie mai prietenoasa pentru fetita lor, asa ca au inceput renovarile. Casa a mai avut parte de cateva modificari si inainte de venirea pe lume a lui Josephine. Toate transformarile de la inceputul anului 2021  nu au fost suficiente, asa ca finalul anului i-a prins pe cei doi locuind, din nou, intr-un santier. Zgomotul si praful au determinat-o pe Gina Pistol, la un moment dat, sa isi ia fetita si sa se mute, provizoriu, la bloc. Acum, totul este gata si pot spune ca se simt ca acasa. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009060 (s)