News Flash:

Unde se afla, acum, Shimon Hayut, „escrocul de pe Tinder” si cat de periculos este pentru femei

9 Februarie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Shimon Hayut

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca multa lume apeleaza la aplicatiile de dating pentru a-si gasi sufletul pereche. Nu multe dintre relatiile incepute pe Tinder au un final fericit. Multe dintre el sfarsesc tragic, iar prin astfel de experiente au trecut cateva femei care au fpst victimele asa zisului „Escroc de pe Tinder”.

Shimon Hayut este dovada vie ca nu poti avea incredere completa in persoanele de pe Tinder. Barbatul si-a creat cont pe celebra aplicatie de dating doar pentru a escroca femei si i-a iesit de minune. Acesta s-a recomandat ca fiind Simon Leviev, fiul „regelui diamantelor” si detinatorul LLD Diamonds. Pentru a le convinge pe femeile care ii dadeau „swipe right”, acesta le invita in locuri exclusiviste si le plimba cu private jet-ul.

In plasa lui au cazut 10 de femei care au crezut aceeasi poveste. La finalul documentarului de pe Netflix, tragand linie, toate „victimele” lui au fost pagubite de 10 milioane de dolari. 

In 2015, Hayut a petrecut doi ani de inchisoare in Finlanda pentru ca a santajat cel putin trei femei. In 2019, Shimon a fost arestat pentru ca a fost prins folosind un pasaport fals in Grecia si a fost condamnat la 15 luni de inchisoare in Israel. Cu toate acestea, Hayut a fost retinut doar cinci luni pe motiv de „comportament bun” si pentru a reduce aglomeratia in vremuri de pandemie.

In prezent, Hayut este in afara retelei Tinder si chiar detine un profil Instagram. Luni dimineata (7 feb), a postat chiar si un text pe net in care afirma ca va spune varianta sa despre poveste. „Daca eram o frauda , de ce as aparea pe Netflix? Adica ar fi trebuit sa ma aresteze cand inca filmau. E timpul ca doamnele sa spuna adevarul”, a scris el prin Stories.

La cateva ore de la publicare, Shimon a primit interdictie de la a mai folosi Tinder, in speranta de a-l impiedica sa mai escrocheze si alte femei. Acum, Shimon este in libertate, iar multi dintre cei care au vazut documentarul se tem ca nu cumva acesta sa revina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008693 (s)