News Flash:

Cine este noul prezentator de la „iUmor”. „Am zis sa fac o fapta buna”

9 Februarie 2022
452 Vizualizari | 0 Comentarii
iUmor

Asteptarea a luat sfarsit. iUmor 12 se anunta a fi un sezon complet neasteptat, atat pentru telespectatori, cat si pentru juratii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare cand doar Delia, Mihai Bendeac si Cheloo aveau loc la masa juriului, mult asteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriza si pentru jurati, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi in fiecare editie cine le va fi coleg de juriu in ziua respectiva. Noua formula a juriului i-a luat prin surprindere si pe cei doi prezentatori, Serban Copot declarand: ”Patru jurati. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifica iUmor la care sa razi tinandu-te de burta.”

Debutul sezonului 12 iUmor vine cu noutati si in culisele emisiunii iUmor. Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit sa se carantineze in vacanta exotica in care se afla alaturi de sotia sa. Intrucat filmarile iUmor erau pe cale sa inceapa, cea care a raspuns invitatiei de a prezenta emisiunea alaturi de Serban Copot a fost Ilona Brezoianu.

Actrita a declarat: ” Imi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales ca eu si Serban am mai prezentat impreuna o emisiune (pe care nu ca zic eu, dar e musai sa o urmariti din 16 februarie, la Antena 1) si avem o chimie, chiar daca am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution. Ma bucur mult ca m-am intalnit cu Mihai intr-un alt context fata de cum il stiam pana acum. Un alt element surpinzator pentru toata lumea este felul in care arat in cadrul acestei emisiuni, s-au facut si glume pe acest subiect, ca sunt mai eleganta ca niciodata. Mi-e dor de Dan Badea in emisiunea asta si sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis sa fac o fapta buna si sa il ajut la nevoie, asa ca o sa vin cu ceva in plus pentru cei de acasa. Sper ca prezenta mea aici sa fie o surpriza placuta pentru telespectatori si as vrea sa fac schimb cu Dan, cand se intoarce el la emisiune sa plec eu in vacanta intr-o tara exotica”.

Deoarece Ilona s-a integrat foarte bine in echipa iUmor, aceasta va fi alaturi de Dan Badea si Serban Copot, dar si alaturi de cei patru jurati ai emisiunii pe tot parcursul sezonului 12., arata comunicatul Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)