News Flash:

Care este numele real al CRBL si ce l-a inspirat in alegerea numelui de scena. „Mi s-a parut foarte rezonant”

9 Februarie 2022
445 Vizualizari | 0 Comentarii
CRBL

Pe CRBL il stie toata lumea si nu de ieri, de azi, ci de ani buni de cand canta alaturi de Smiley in trupa Simplu. Anii au trecut, baietii din formatie au luat-o pe drumuri separate, iar acum, fiecare dintre ei se poate mandri cu o cariera de succes in domeniul pe care si l-a ales. In timp ce Smiley a ramas un veteran al muzicii romanesti, CRBL a decis sa cocheteze si cu alte domenii si i-a iesit de minune.

CRBL a revenit in atentia publicului odata cu participarea la „Asia Express”. Acolo, alaturi de fostul lui prieten, Oase, au venit acasa cu marele premiu de 30.000 de euro. Si cum o vorba din popor spune ca „banii sunt ochii Diavolului”, intre CRBL si Oase au intervenit situatii tensionate care au dus la destramarea relatiei lor de prietenie. Oase a ramas in continuare la Antena 1, in timp ce CRBL a plecat la PRO TV, acolo unde face parte din echipa „Faimosii” de la Survivor. Fiind din nou in centrul atentiei, multi dintre cei care il sustin in competiei s-au intrebat care este numele lui real si cum de a ales sa-l reprezinte acronimul „CRBL”.

 Artistul se numeste in realitate Eduard Mihail Andreianu si a povestit, la un moment dat, cum a ajuns sa isi aleaga numele de scena si de la ce vine C.R.B.L. Nu are neaparat legatura cu creierul mic, ci este o abreviere de la „compun rime bine legate”.

„Eu daca sunt pasionat de versuri, C.R.B.L. asa a aparut, in timp ce faceam versuri. C.R.B.L. inseamna: compun rime bine legate. Cam despre asta e vorba si mi s-a parut foarte rezonant. Si pentru ca am capul mic am zis ca mi se potriveste acest nume”, a povestit, la un moment dat, C.R.B.L.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004987 (s)