News Flash:

Motivul pentru care Delia refuza sa poarte haine senzuale. „Sunt o victima a... ”

9 Februarie 2022
334 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Artista nu s-a ferit nicio secunda sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul ei a suparat, poate, anumite persoane. Jurata de la „X Factor” nu este sincera doar in cazul altora, ci si in cazul ei si, tocmai de aceea, a decis sa vorbeasca deschis despre alegerile pe care le face in viata, alegeri care au facut-o sa fie judecata de cei din jur.

De la un timp incoace, Delia a renuntat la hainele sexy care ii pun corpul in evidenta si a optat pentru tinute largi, baietesti, care ii ascund formele. Artista a apelat la asta nu pentru ca nu are incredere in ea sau pentru ca i-ar fi rusine cu corpul pe care il are, ci pentru ca nu crede in tipare. De multe ori, Delia a declarat ca pentru ea, hainele sunt ca un scut si, desi are piese de mii de euro in dulap, niciuna dintre ele nu arata ostentativ sau nu o pune intr-o lumina vulgara.

„Sunt o victima a mentalitati. Prefer sa ma schimb intr-o camera goala, nu pot sa ma schimb langa o alta fata. Am chestia asta din copilarie. Pentru mine, hainele sunt o forma de protectie. Si un soi de comoditate. Vreau sa fiu protejata nonstop, vreau sa se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victima a regimului in care am trait si eu. Nu ma vezi cu decolteu, eu nu stiu cu ce sa ma mai acopar”, a declarat Delia in cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006254 (s)