News Flash:

Ce a declarat Adelina Pestritu dupa ce s-a zvonit ca este la un pas de divort. „Poate primiti alte vesti”

9 Februarie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina si Virgil

In ultima vreme, mariajul dintre Adelina Pestritu si Virgil Steblea este pus sub semnul intrebarilor de catre fani. Cei care ii urmaresc pe cei doi sunt de parere ca, in cuplu, lucrurile nu mai merg la fel de bine ca la inceput si ca, deja, sunt vizibile primele semne de distantare. Adelina este saturala de astfel de zvonuri, mai ales ca nu este pentru prima data cand le aude, asa ca a luat atitudine.

Adelina Pestritu e obisnuita ca numele ei sa genereze mereu scandal. Totusi, vedeta s-a saturat sa fie in mijlocul discutiilor de fiecare data, asa ca a decis sa puna punct speculatiilor. Adelina a vrut sa sublinieze faptul ca ea si sotul ei, Virgil, se inteleg mai bine ca niciodata, dar, ca in orice cuplu, certurile sunt prezente si ele. Totusi, acestea sunt unele minore si nici vorba sa se ajunga la divort.

Mai mult, de ziua ei, Adelina Pestritu a fost surprinsa de Virgil cu un buchet mare de flori, insotit de doua bijuterii inscrustate in diamante scumpe. Adelina se simte mai fericita si mai implinita ca niciodata alaturi de Virgil, iar, in viitor, au de gand sa devina si parinti pentru a doua oara.

„Dati-ne voie, ca vreodata, daca se va intampla sa discutam despre divort, sa va anuntam noi, singura sursa veridica in povestea asta.

Nu ne mai divortati voi zilnic. Daca vreti neaparat statusul relatiei noastre, suntem bine, cu planuri mari si ganduri bune de viitor. Si tot asteptand vestea mult dorita de voi, divortul, s-ar putea sa primiti alte vesti”, a scris Adelina Pestritu pe reteaua sociala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007305 (s)