News Flash:

Sandra Izbasa, adevarul despre bataile primite de la antrenori. „Ar fi trebuit sa nu se intample asta niciodata”

31 Ianuarie 2022
811 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandra Izbasa

De ani buni de zile, in presa si in media circula zvonurile conform carora antrenorii gimnastelor si nu numai folosesc violenta fizica pentru ca acestea sa atinga performanta. Au fost multe cazuri in care sportivele au iesit in fata si au recunoscut ca au fost victimele celor care trebuiau sa le invete si sa le formeze pentru a veni cu medalii acasa.

Sandra Izbasa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Gimnasta a pus Romania pe harta internationala a sportului si a dus totul la nivel de arta. Aceasta a fost invitata lui Denise Rifai la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” si, asa cum era de asteptat, i s-au pregatit cele mai dure intrebari. Sandra nu s-a ferit si a incercat sa raspunda, cat se poate de sincer, la fiecare dintre ele. 

Unul dintre cele mai asteptate subiecte de catre cei de acasa, dar si de catre Denise a fost referitor la violenta fizica din salile de gimnastica. Sandra Izbasa a recunoscut ca a auzit de astfel de practici, ba chiar a si asistat la astfel de momente. Din fericire, ea nu a fost o victima, dar considera ca acest fenomen este destul de periculos. 

Fiecare sportiv isi are povestea. Eu am vazut anumite practici, nu am fost niciodata de acord cu lucrul asta, iar eu am fost un sportiv atipic. Exista comunicare, nu trebuie sa ma atingi intr-un fel ca sa pot sa fac.

Nu, nu am fost batuta pentru ca am stiut sa colaborez cu ei si, de fiecare data, am gasit solutia de mijloc. Preferam sa fiu data afara din sala sau sa ma trimita sa fac forta decat sa primesc o palma.”, a spus Sandra Izbasa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)