News Flash:

Sotul Deliei a dat totul din casa. I se datoreaza lui succesul pe care il are Delia?! „Pe picioarele tale nu poti”

31 Ianuarie 2022
306 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Toata lumea stie ca Delia este un nume puternic in industria muzicala. De-a lungul timpului, aceasta a reusit sa se impuna si sa devina o referinta pentru toate talentele actuale sau viitoare. Delia si-a asumat ca lucrurile nu au fost la fel de roz de la inceput, iar acum, ca are echipa perfecta, poate rasufla usurata.

Delia si sotul ei nu sunt doar indragostiti, ci sunt si parteneri de afaceri. Daca artista nu intervine prea mult in business-urile sotului, nu aceeasi regula se aplica si invers. Razvan se ocupa de ani buni de ceea ce inseamna produsul Delia si nu este de mirare ca aceasta are succes mai mult ca niciodata. Delia este, de departe, in cea mai buna perioada a ei din punct de vedere profesional si nu are de gand sa se opreasca aici. Razvan, sotul ei, are multe idei pe care abia asteapta sa le puna in practica. Desi toata lumea este tentata sa ii priveasca separat in industria muzicala, cei doi formeaza un intreg, iar asta a subliniat si Razvan in podcastul lui Maticiuc.

"Daca am stiut sa fac ceva bine, am facut-o, dar doar daca am avut un produs foarte bun. Ca nu sunt, neaparat, un bun manager, sau un bun vanzator, sau un bun organizator, daca nu am produsul respectiv foarte bun. Aici produsul e cu ghilimele. In cazul de fata, norocul meu a fost ca, asa cum mentionati voi, Delia este una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna cantareata, si atunci a fost foarte usor.

La imobiliare a fost la fel, am avut unul dintre cele mai bune produse. Si-atunci mie mi-a venit foarte usor. Nu stiu cat e meritul meu. N-as fi putut sa fac asta, daca nu era Delia, si evident ca, daca este sa ma fi ajutat undeva, atunci cand s-au pus bazele Global si eram la inceput, evident ca eu venind cu Delia...ca asta era atunci, aveai un singur produs, dupa care am zis sa facem un label din chestia asta...evident ca atunci a contat foarte mult", a marturisit Razvan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)