News Flash:

Ce spune Gina Pistol despre revenirea la Antena 1. „...am fost inlocuita”

31 Ianuarie 2022
737 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol s-a retras acum ceva timp din lumina reflectoarelor, iar fanii ii simt absenta mai mult ca niciodata. Blondina este una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Antena 1 si telespectatorii s-au obisnuit, deja, cu stilul ei de a prezenta anumite formate. Acum, in primavara, Antena 1 a anuntat lansarea unor noi emisiunii, dar nici vorba de Gina Pistol la carma lor.

Gina Pistol este mamica cu norma intreaga. Vedeta aproape ca este de nedezlipit de fetita ei si a recunoscut ca asta ii ocupa tot timpul. Cu cateva luni in urma, in podcastul lui Speak, Gina a recunoscut ca de abia mai are timp sa se spele pe cap sau sa se relaxeze. Totusi, fanii se asteapta ca aceasta sa revina cat mai repede pe micile ecrane si deja se intreaba cand va prezenta emisiunile care au facut-o consacrata.

Gina Pistol stie ca au aparut multe speculatii conform carora sotia lui Razvan Fodor, Irina va fi cea care ii va lua locul. Gina i-a linistit pe toti si a spus ca nimeni nu a luat locul nimanui, ci ca a fost doar o chestiune de timp. Blondina a recunoscut ca nu avea cum sa se duca in Asia sau in Grecia sa filmeze, dar ca atunci cand se va da startul filmarilor de la „Chefi la cutite” se va intoarce cu mare drag pe platourile de filmare.

„In primul rand nu-i vorba despre Chefi la cutite. Acum va incepe Chefi fara limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, intrucat eu nu am putut fi prezenta la filmarile care au avut loc in aceasta vara, in Grecia. Nu am fost inlocuita. Deja am fost anuntati ca vom incepe filmarile”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007667 (s)