News Flash:

Ramona Olaru, primele declaratii despre nunta. ”Sunt sanse mari”

31 August 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Fara doar si poate, Ramona Olarul este una dintre cele mai dorite burlacite de la noi. Frumoasa asistenta tine cu ochii lipiti de tv mii de fani, iar cei care o urmaresc si pe Instagram cu siguranta nu regreta ca i-au dat follow. Dupa divortul de sotul ei si dupa ce s-a despartit si de Cuza, Ramona iubeste din nou si se pare ca are planuri si de nunta.

Ramona Olaru a pus punct acum ceva timp relatiei cu vloggerul Cuza si de abia acum si-a asumat despartirea in mod oficial si intreruperea oricarei legaturi cu acesta, asta dupa ce Cuza s-a afisat deja pe Instagram cu noua lui iubita. Ramona nu mai sufera dupa fostul ei iubit, ba chiar a recunoscut ca a mers vara aceasta in vacanta alaturi de noul iubit. Asistenta tv a recunoscut la Neatza cu Razvan si Dani ca a vizitat diferite regiuni din Italia si nu a fost deloc singura in toata aceasta perioada. 

Viitorul Ramonei suna mai bine ca niciodata. Acum, ca are deja o noua relatie pe care o tine departe de ochii curiosilor, buna ei prietena, Bianca Nutu i-a facut deja primele previziuni astrale. Se pare ca Ramona nu va mai avea prea multe zile in care sa se bucure de burlacie, iar asta este sustinuta si de astre.  ”I-am spus Ramonei ca, pana la anul de ziua ei, sunt sanse mari sa se casatoreasca sau pur si simplu sa isi gaseasca un partener cu potential de sot. M-am uitat deja pe astrograma ei si i-am spus ca zilele-i sunt numarate.”, a spus Bianca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006579 (s)