News Flash:

Mira, primele detalii despre sarcina. ”Luna a treia de... ”

31 August 2021
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Gorjeanca are milioane de fani care ii stiu piesele vers cu vers si care o sustin in tot ce face. Artista are o relatie speciala cu cei care o urmaresc, asa ca de multe ori profita de timpul liber pe care il are si realizeaza sesiuni de intrebari si raspusuri si nu se sfieste sa raspunda chiar si celor mai incomode curiozitati.

Mira nu mai are nevoie de prezentare atunci cand vine vorba de cariera ei. Artista are zeci de piese la activ cu zeci de milioane de vizualizari, colaborari de top si lista nu se opreste aici. Anul acesta, Mira nu a avut motive sa se planga, mai ales ca pandemia nu i-a pus atat de multe piedici, cum a fost in cazul altor colegi de breasla. Artista s-a mutat in casa noua, iar cei care se obisnuisera sa il vada pe Andrei Ivan, tobosarul ei in toate story-urile au fost uimiti sa vada ca cei doi nu mai sunt impreuna si, cel mai probabil, au ramas buni prieteni.

Cativa dintre urmaritorii Mirei au observat un detaliu suspicios la silueta acesteia si nu s-au ferit sa o intrebe daca nu cumva este insarcinata. Artista s-a distrat copios la vederea mesajului, iar raspunsul ei a fost unul pe masura. Mira le-a confirmat tuturor ca este insarcinata in 3 luni... de pepene. Cei care o urmaresc pe Mira nu se asteptau la un astfel de raspuns, dar se pare ca macar in felul acesta au fost lamuriti. Acum, cei peste un milion de urmaritori de pe Instagram asteapta ca artista sa le comunice statusul relatiei ei cu Andrei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006561 (s)